Copywriting

Lang niet iedereen vindt schrijven leuk. Sterker nog, veel auteurs laten een ander hun gedachten en ideeën noteren, waarna ze zelf pas aan de slag gaan met het schrijven van een samenhangen geheel. In het bedrijfsleven zijn ook weinig enthousiaste schrijvers te vinden, waardoor geschreven online content op websites en social media pagina’s vaak niet leuk is om te lezen. Veel van deze teksten zijn alleen gebaseerd op een vage SEO tutorial die ergens in een YouTube video is opgepikt, waardoor de essentie van copywriting wordt gemist. Tekst moet pakkend en vindbaar zijn, waardoor lezers niet alleen op uw webpagina terechtkomen, maar ook ‘blijven plakken’ om de informatie op de pagina te lezen.

Bij deze bedrijven vindt u onze digitale penstreken:

Copywriting door Muninn Media

Het schrijven van webteksten is voor ons een geweldige manier om onze creativiteit in woorden te verwerken. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de branche waarin we schrijven en de doelgroep die de teksten zal gaan lezen. Zo hebben wij informatieve teksten geschreven voor 65+ ers, maar ook teksten voor de fitnessindustrie zijn voor ons bekend terrein. Voordat we beginnen met schrijven lezen we ons in over het onderwerp waar de tekst over gaat. Ook vragen we u om zelf een stukje tekst te schrijven over het onderwerp, waarna wij deze informatie ‘Google-friendly’ en een leuke en pakkende tekst verwerken. Tenslotte laten we iedere tekst door u en/of uw medewerkers controleren. Zo zorgen wij ervoor dat de teksten altijd feitelijk kloppen en wij geen onzin typen.

Zelf schrijven? Daar helpen we u graag bij

Wij kunnen ons voorstellen dat copywriting nogal ingewikkeld klinkt, maar dat vinden wij in ieder geval best meevallen. Uiteraard zijn we bereid om de webteksten voor u te schrijven, dit hebben we immers al vaak genoeg mogen doen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u het schrijven van teksten liever in eigen beheer houdt. Daarom bieden wij u, naast het schrijven van de teksten, de mogelijkheid om van ons te leren. Samen met u kijken we naar wat uw bedrijf nodig heeft en adviseren wij u in het ontwikkelen van de juiste SEO strategie, inclusief copywriting, eventuele Google Ads en een ‘hotline’ om al uw vragen te kunnen stellen!