Portfolio Logo Design

Logo CRV Afbouw

CRV Afbouw is een bedrijf dat zich specialiseert in het gebruiksklaar maken van (woon)ruimtes. In het logo is aan de hand van de drie lijnen een stapsgewijze afbouw verwerkt. Eigenaar Rick had verder de wens dat het logo aan de hand van rode tinten werd vormgegeven. Voor ons uiteraard geen probleem!

Logo Beroep in de Groep

Beroep in de Groep is een onderneming dat zich richt op het geven van interactieve en hybride lessen aan basisschoolkinderen van groep 7 en 8. De kinderen leren hierbij meer over de verschillende beroepen en beroepensectoren waarin je later kunt gaan werken. In het logo zijn de elementen ‘wereldverbreding’, ‘leren’ en ‘creëren’ terug te zien.

Logo Movie Meester

De oprichter van Moviemeester is een zelfstandig ondernemer die langsgaat bij basisscholen om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de filmindustrie. Hierbij wordt de focus gelegd op het prikkelen van het creatieve brein van de kids, geen idee is te gek! De speelse wijze waarop de kinderen kennismaken met het maken van films is terug te zien in het logo.

Logo WebWave

WebWave is een fictief bedrijf dat zich bezighoudt met het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van bestaande websites. Bij WebWave is de ‘flow’ van het surfen op de website het belangrijks. Deze webflow tijdens het surfen is terug te zien in het logo aan de hand van de golven.

Logo Strong Personeel

Strong Personeel is een uitzendbureau dat zich focust op het ‘uitlenen’ van werknemers binnen de bouw- en industriesector. De kracht van de harde werkers binnen deze sectoren mocht prominent terugkomen in het logo. Daarom is er gekozen voor het verwerken van een halterstang, waarbij de letters ‘O’ en ‘G’ zware halterschijven voorstellen.

Logo FAS Groenvoorziening

Bij FAS Groenvoorziening kun je terecht voor alle facetten binnen het natuurbeheer en algehele boomverzorging. Deze elementen zijn duidelijk terug te zien in het logo. Uiteraard wilde de eigenaar dat er gewerkt werd met groene kleuren. Het eindresultaat is een groen logo dat niets aan de verbeelding overlaat!

Geïnspireerd geraakt?

Vul het contactformulier in of neem direct contact op via WhatsApp!